Experterna på familjerätt och vårdnadstvister

Kontakta oss

När det handlar om vårdnadstvister så ska man definitivt se till att ta hjälp av ett juridiskt ombud som har rätt kompetens, lång erfarenhet och verkligen kan lösa en vårdnadstvist. Det finns många advokatbyråer med advokater och jurister som kan biträda vid rättsliga vårdnadstvistsprocesser. En av dessa advokatbyråer är Advokatfirman Defens som har flera advokater och jurister som är specialiserade på att hantera tvister om barn. För att komma i kontakt med Advokatfirman Defens kan du fylla i formuläret nedanför eller ringa 08-24 26 10.


(Lämna tom)

Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens webbplats Advokat Vårdnadstvist. Här finns information, fakta och råd om vårdnadstvister och var man kan vända sig om man behöver juridisk hjälp att lösa vårdnadstvisten.

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat som har god vana av att hantera tvister så är du välkommen ringa oss direkt på 08-242610 eller skicka ett mail till oss på [email protected], alternativt använda kontkaktformuläret.

Kontakt

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få information om sådant som handar om familjerätt och tvister om barn? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi vår alldeles egna app, till för våra klienter där man bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)