Experterna på familjerätt och vårdnadstvister

Kvalificerade advokater som kan lösa vårdnadstvister

Advokatfirman Defens är en väletablerad advokatbyrå i Stockholm med ett gott renommé i branschen. Hos oss finns en samlad kunskap och erfarenhet som gör att vi alltid uppnår resultat, vilket gör att allt fler väljer att anlita oss. Men oavsett om vi skulle ha mycket att göra så betyder det inte att vi inte har tid för att ta oss an ditt ärende. Inget fall är för stort eller för litet för oss, och just vårdnadstvister är något som vi har extra mycket erfarenhet av med goda utfall för våra klienters favör i de flesta fallen. Och därför är det inte så konstigt att vi numera också tilldelas stora uppdrag, där resultatet är helt avgörande.

När du anlitar Advokatfirman Defens så kan du räkna med att du som klient alltid sätts i första hand. Ditt ombud kommer att tillvarata och bevaka enbart dina intressen och företräda dig på bästa sätt. Oss kan du nå alla dagar på året ifall du behöver komma i kontakt med oss snabbt.

Advokatbyrån grundades 2010 av Anton Strand, Gustaf Ljungström och Sargon De Basso som
innan varit kollegor hos Peter Althins advokatfirma. Vid starten var också Advokat Peter Lindqvist med som delägare men lämnade verksamheten 2015 och året därefter gick Sargon De Basso också vidare med egen verksamhet.Anton Strand, en av grundarna av Advokatfirman Defens hade en vision om att skapa en mer flexibel advokatbyrå med spetskompetens med fokus på straffrättens område med kompletterande kvalitativa tjänster inom civilrättens område för privatpersoner och mindre företag. Valet av advokatbyråns namn var också viktigt så ett distinkt och generiskt namnval ledde till valet av namnet Defens som betyder Försvar på engelska.

På Advokatfirman Defens finns ett 10-tal medarbetare och har sedan starten utvecklats till en etablerad advokatfirma med spetskompetens inom familjerättens område. Inom advokatfirmans kompetens ligger även kvalitativa tjänster inom brottmål och civilrätt.

Till vårat kontor på Kornhamnstorg i Gamla stan i Stockholm är du alltid välkommen om du skulle behöva vår hjälp i en vårdnadstvist. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation, så du behöver inte vara orolig för att det ska kosta något när du kontaktar oss första gången.
Vi vet att många drar sig för att söka hjälp just på grund av kostnaderna med det finns möjlighet till olika former av rättshjälp eller rättsskydd som håller din del av kostnaden nere. Hör med ditt försäkringbolag eller vänd dig till Rättshjälpsmyndigheten.

Oavsett så är du alltid välkommen att vända dig till oss när du behöver juridisk hjälp! Våra advokater och jurister står redo att biträda dig.

Våra advokater och jurister

På Advokatfirman Defens jobbar advokater och jurister med erfarenhet från etablerade advokatbyråer, domstolsväsende samt åklagarmyndighet. Alla principaler på Defens är tingsmeriterade.

Anton Strand
Advokat / Delägare

Tel: 073 - 58 93 638
E-post: [email protected]

Gustaf Ljungström
Advokat / Delägare

Tel: 073 - 44 38 070
E-post: [email protected]

Anna Ekström
Advokat

Tel: 070 - 810 11 76
E-post: [email protected]


Johan Nilsson
Advokat

Tel: 070 - 49 21 539
E-post: [email protected]

Jesper Thurén
Advokat

Tel: 073 - 025 21 98
E-post: [email protected]

Nils Svantemark
Advokat

Tel: 070 - 072 46 30
E-post: [email protected]


Albin Rundqvist
Biträdande jurist

Tel: 070 723 88 70
E-post: [email protected]

Linnea Larsson
Biträdande jurist

Tel: 073 - 687 10 36
E-post: [email protected]

Nora El Massry
Biträdande jurist

Tel: 079-067 04 37
E-post: [email protected]

Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens webbplats Advokat Vårdnadstvist. Här finns information, fakta och råd om vårdnadstvister och var man kan vända sig om man behöver juridisk hjälp att lösa vårdnadstvisten.

Behöver du komma i kontakt med en bra och erfaren advokat som har god vana av att hantera tvister så är du välkommen ringa oss direkt på 08-242610 eller skicka ett mail till oss på [email protected], alternativt använda kontkaktformuläret.

Kontakt

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Tel: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Facebook

Nyhetsbrev

Vill du få information om sådant som handar om familjerätt och tvister om barn? Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi vår alldeles egna app, till för våra klienter där man bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vänd dig till oss när du behöver rättshjälp

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)